Delikatesser till vår liveprovning med Borgogno
Lästid: 1 minut
På torsdag den 25 mars klockan 19:00 tar vi oss till de dimhöljda bergens Piemonte för ett möte mellan Andreas Grube och Andrea Farinetti från det fantastiska vinhuset Borgogno. Fyll glasen med goda viner, duka fram godsakerna och häng på!
Läckert att servera:
En vällagrad parmesanost
Dina favoriter till oliver
Gott kallskuret såsom parmaskinka och salami
Selleri är gott och krispigt därtill
Salta mandlar
Inlagda kronärtskockor
Vitt luftigt bröd och olivolja
Grissini
Om du vill lyxa till det lite extra…
Caprese med Burrata
Ingredienser
Tomater
Färsk burrata
Basilika
Fin olivolja
Salt & Peppar
Så gör du
Dela tomaterna och lägg på ett fat
Häll av burrata-osten, lägg över tomaterna och riv isär den grovt
Toppa med färsk basilika, olivolja, salt och peppar
Njut
Provningen följer du live den 25 mars klockan 19:00-19:45
Var: Wine Tables Facebook eller YouTube