Unik masterclass hos Wine Table tillsammans med Louis Roederer och Vinunic
Lästid: 2 minuter
Wine Table bjuder in till en exklusiv masterclass tillsammans med Louis Roederer där den senaste årgången av Cristal tar plats i glaset. Wine Tables vinskribent och expert Andreas Grube guida dig genom champagnens värld tillsammans med Alexis Deligny från det anrika champagnehuset Louis Roederer.
Välkommen på en inspirerande och lärorik masterclass. Vi erbjuder ett unikt event tillsammans med Vinunic där vi tar dig med till Champagne och en masterclass med bubblor från Louis Roederer. Du får bland annat möjligheten att avnjuta ett härligt glas av den senaste årgången av Cristal som lanserades i slutet av april.
Ta chansen att träffa Alexis Deligny och Andreas Grube i ett intimt event som kommer ge dig inspirerande information om Louis Roederes champagneutbud och historia, samt en vägledning om vilka viner som bör kombineras med diverse maträtter. Ett event för nybörjaren likväl för den mer erfarna vinconnoisseuren. Under kvällen är det fokus på vinerna men vi kommer att servera enklare snacks.
Är du nyfiken på vilka fler viner som kommer att provas under kvällen så hittar du dem längre ner.
Boka din plats här. Max 30 platser.
Var: Wine Table – Rehnsgatan 24
När: 10 maj, kl 18:00-19:30
Pris: 695 kr/pers
Collection 243
Lätt, fräscht och härligt rikt med stram syrlighet och mineralton i avslut. Med mogna citrustoner och inslag av nötter, grapefrukt och croissant. Perfekt som välkomstskål eller aperitif – men även utmärkt till fisk- och skaldjursrätter.
Brut Vintage 2015
Mycket frisk smak med inslag av gula äpplen, hasselnötter, rostat bröd, aprikos, choklad och grapefrukt. Serveras vid 8-10°C som aperitif, till rätter av fisk, skaldjur eller till fågel.
Rosé Vintage 2016
Nyanserad, något utvecklad, mycket frisk smak med inslag av persika, nötter, kex, röda äpplen, blodgrapefrukt och rostat bröd.
Cristal 2015
Komplex, något utvecklad, mycket frisk smak med inslag av gula äpplen, rostat bröd, marsipan, persika, mineral, citron och vit choklad. Serveras till rätter av fisk, skaldjur eller till rätter av ljust kött.