Coppola Paso Robles Cabernet Sauvignon
Rejält maffig och stadig i stilen
Coppola Paso Robles Cabernet Sauvignon är rejält maffig och stadig i stilen, med generösa mängder svarta vinbär, tobak, nymalet kaffe och krydda från faten. Rik i strukturen och med pepprigt avslut. Fylligt med mörka toner av björnbär, svarta vinbär, mörka körsbär, kaffe, kryddor och vanilj. Integrerade tanniner och lång kryddig eftersmak. Paso Robles är ett relativt varmt och torrt område vilket ger stor koncentration till druvorna. Efter vinifiering har vinet sedan lagrats i 10 månader på franska ekfat.
“Rejält maffig och stadig i stilen” – Andreas Grube
Servera till kraftiga och smakrika rätter, gärna en rejäl köttbit med feta tillbehör. Serveringstemperatur rekommenderas till 16-18° och gärna i en stor kupa!
Häng med när Wine Table provar vinet här!
Om Producenten
Den legendariske filmregissören Francis Ford Coppola slog sig ner i Napa Valley på 1970-talet för att börja tillverka vin i liten skala. Han började vid Inglenook Estate i Rutherford och idag gör man vin från flera välkända distrikt i olika delar av Kalifornien såväl som i Oregon. Familjen Coppola har strävat i över 40 år för att tillämpa och förbättra arbetet i vingårdar, vineri och besöksverksamheten ur ett långsiktigt hållbart miljöperspektiv.
Vinhuset är till exempel certifierade enligt California Sustainable Winegrowing Alliance, Bee Friendly Farming, Fish Friendely Farming och som EPA Green Growing Partner.