
Lammfilé med ugnsrostade grönsaker och torkade oliver
Här har vi ett måste-prova recept! Saftig lammfilé som möter smakrika grönsaker, ackompanjerat av en överraskande touch av torkade oliver.
Sugen på något gott att äta, kanske till ett glas vin eller en kall öl? Låt oss vägleda dig till en framgångsrik familjemiddag med våra väl utvalda recept.
Här har vi ett måste-prova recept! Saftig lammfilé som möter smakrika grönsaker, ackompanjerat av en överraskande touch av torkade oliver.
Cacio e Pepe betyder ordagrant ”ost och peppar” och är en lika enkel som brilliant pastarätt. Här matchar vi pastan med ett solvarmt och lent vin från Italienska regionen Valpolicella,
Toast Skagen. En svenska klassisker skapad av kocken Tore Wretman. Här får du Wine Tables bästa version tillsammans med ett bubblande prisvärt vintips.
Kreativt, utvecklande och gränslöst. Du behöver inte följa några seder – ingenting är fel, det mesta är möjligt.
Annons
Grön sparris med en hint av fläder, elegant ackompanjerad av krämig majonnäs och toppad med ett snötäcke av delikat halloumi.
Frisk salsa på papaya som möter den salta fräschören av gravlax, kocken Anders Levén bjuder på en uppfriskande smakupplevelse.
Kokt potatis toppad med matjessill med en twist. Ett smakrikt tilltugg till bubblorna under sommardagarna.
Kocken Anders Levén bjuder på sitt senaste sensationella recept på het matjessill! Med en kreativ twist presenterar han den traditionella matjessillen på en säng av smörstekt kavring.
Maja Berthas har plockat fram ett recept på en smakrik smörgåstårta med italiensk twist.
En spännande smakupplevelse med mild smak av zucchini som möter en salt kick från pecorino och umami från sardeller.