Läckra räkor i krustad
Krustader med en läcker röra på räkor och smak av citron, äpple, rödlök och dill. Perfekt som tilltugg till bubblet i helgen. Lägg i fyllningen i krustaden strax innan serveringen för att krustaderna inte ska bli mjuka.
Krustader med en läcker röra på räkor och smak av citron, äpple, rödlök och dill. Perfekt som tilltugg till bubblet i helgen. Lägg i fyllningen i krustaden strax innan serveringen för att krustaderna inte ska bli mjuka.
Ingredienser
12 Krustader
- 1 litet äpple
-
Saft av 1 citron
-
1 ½ dl majonnäs
-
1 ½ dl färskost
-
½ rödlök
-
Två knippe dill
-
100 g räkor
-
Salt och peppar
Gör såhär:
- 1. Finhacka äpplet och rödlöken. Blanda sedan äpplet med saften från en citron och låt dra i några minuter.
- 2. Blanda sedan äpple och lök med lite majonnäs och naturell färskost till önskad konsistens och balans. Smaka av med salt peppar och finhackad dill.
- 3. Lägg en klick av lök- och äppelröran i krustaden och toppa med några färska räkor. Servera med dillvippa.