Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Lyxiga snittar med anklever
En glasflaska med Palmer & Co Vintage Brut, ett champagne från Champagne i Frankrike

I glaset

Palmer & Co Vintage Brut

Läs mer

Lyxiga snittar med anklever

Bild på Maja Berthas
Maja Berthas Redaktör & Vinskribent

Ta del av Maja Berthas smörstekta lyxsnittar med anklever, skinka och ljuv tryffelhonung.

Ingredienser

- Vitt bröd
- Smör
- Rökt skinka
- Anklever (mousse/terrin)
- Tryffelhonung
- Salt och peppar
- Persilja

Gör såhär:

  • 1. Skär det vita bröder i små fyrkanter (2,5×2,5cm). Stek dessa i rikligt i smör tills dom är gyllenbruna. Lägg dom sedan på lite hushållspapper för att svalna.
  • 2. Skär sedan lika stora fyrkanter av den rökta skinkan.
  • 3. Bred ut lite anklever på de stekta bröden, toppa med skinkbiten samt droppa över lite tryffelhonung. Dra sedan ett varv med salt- och pepparkvarnen över den lilla toasten. Dekorera gärna med en liten persiljekvist.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.