Säsong för skaldjur – årets sexigaste mat!
Säsong för skaldjur – årets sexigaste mat! Wine Tables matkrönikör Anna Norström väljer mollusker framför män om de inte är skaldjursälskare som hon själv.
Denna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.
Är du över 25 år?
Att jag skulle bli journalist var klart redan när jag var sju, jag älskade och skriva och var mycket samhällsintresserad. Under ett gymnasieår i London blev jag hooked på Sunday Times och lusläste AA Gills krogrecension slaviskt varje vecka. Sedan, under några år i tidiga tjugoårsåldern råkade det bli så att jag drev krog med min bästis och allt liksom föll på sin plats när jag lämnade branschen och gick tillbaka till journalistiken. Jag skulle bli Sveriges AA Gill, eller åtminstone en mix av Martha Gellhorn och Tony Bourdain! Sedan dess skriver jag om mat och krog i synnerhet och besöksnäringen i stort: från granskningar om sexism i restaurangkök till resereportage från Mallorca och test av Stockholms bästa hantverksglass. Jag föreläser om globala krogtrender, modererar, och poddar i egna Foody Safari. Har pluggat vin och lär mig konstant genom att dricka vin.
Nyfiken på att veta mer om Anna? Kika in intervjun Någonting att dricka med Anna Norström.
Säsong för skaldjur – årets sexigaste mat! Wine Tables matkrönikör Anna Norström väljer mollusker framför män om de inte är skaldjursälskare som hon själv.
Operakällarens prestigeuppdrag åt Kungahuset hänger på en skör tråd. Wine Tables krogkrönikör Anna Norström ställer sig frågan om det är lämpligt att ta in Daniel Höglander som kökschef.