Vin Chaud
Att få slå sig ner i en snödriva med ett renskinn under rumpan och rykande het Vin Chaud i termosen kan vara vinternjutning när den är som bäst. Enkelt att tillreda och perfekt att ha med sig som “energidryck” i ryggsäcken.
Resultat funna: 22
Att få slå sig ner i en snödriva med ett renskinn under rumpan och rykande het Vin Chaud i termosen kan vara vinternjutning när den är som bäst. Enkelt att tillreda och perfekt att ha med sig som “energidryck” i ryggsäcken.
En härlig helgmiddag med sydfranska smaker både på bordet och i glasen. Bon Appétit!
Toast Skagen. En svenska klassisker skapad av kocken Tore Wretman. Här får du Wine Tables bästa version tillsammans med ett bubblande prisvärt vintips.
Frisk salsa på papaya som möter den salta fräschören av gravlax, kocken Anders Levén bjuder på en uppfriskande smakupplevelse.
En perfekt balans av smaker och texturer som tar din middagsupplevelse till nya höjder och som kompletterar det röda vinet som bäst!
En god, snabb och lyxig rätt att servera till de svala rosévinet!
Mulligt, mjukt och smakrik höstsoppa. Vi har lagat en len jordärtskockssoppa som serveras med nybakat bröd.
Läckert len och krämig bearnaisesås med klassiska smaker av lök, persilja och dragon. Inget slår hemmagjord bea!
Fisksoppa är alltid en fröjd för smaklökarna och dessutom en fantastisk bra bjudrätt eftersom det är lätt att förbereda inför att gästerna kommer. Här bjuder vi på ett smarrigt saffransrecept med en apelsinaïoli.
En försvenskad variant av pestopasta, kan man säga - entrecôte med basilikapotatis. Ingen sås behövs men lite pressad citron på köttet friskar utan tvekan upp.