Vin Chaud
Att få slå sig ner i en snödriva med ett renskinn under rumpan och rykande het Vin Chaud i termosen kan vara vinternjutning när den är som bäst. Enkelt att tillreda och perfekt att ha med sig som “energidryck” i ryggsäcken.
Läs merDenna sida innehåller information om alkoholhaltiga drycker.
Är du över 25 år?
Att få slå sig ner i en snödriva med ett renskinn under rumpan och rykande het Vin Chaud i termosen kan vara vinternjutning när den är som bäst. Enkelt att tillreda och perfekt att ha med sig som “energidryck” i ryggsäcken.
Läs merEn härlig helgmiddag med sydfranska smaker både på bordet och i glasen. Bon Appétit!
Läs merToast Skagen. En svenska klassisker skapad av kocken Tore Wretman. Här får du Wine Tables bästa version tillsammans med ett bubblande prisvärt vintips.
Läs merFrisk salsa på papaya som möter den salta fräschören av gravlax, kocken Anders Levén bjuder på en uppfriskande smakupplevelse.
Läs merEn perfekt balans av smaker och texturer som tar din middagsupplevelse till nya höjder och som kompletterar det röda vinet som bäst!
Läs merEn god, snabb och lyxig rätt att servera till de svala rosévinet!
Läs merMulligt, mjukt och smakrik höstsoppa. Vi har lagat en len jordärtskockssoppa som serveras med nybakat bröd.
Läs merLäckert len och krämig bearnaisesås med klassiska smaker av lök, persilja och dragon. Inget slår hemmagjord bea!
Läs merFisksoppa är alltid en fröjd för smaklökarna och dessutom en fantastisk bra bjudrätt eftersom det är lätt att förbereda inför att gästerna kommer. Här bjuder vi på ett smarrigt saffransrecept med en apelsinaïoli.
Läs merEn försvenskad variant av pestopasta, kan man säga - entrecôte med basilikapotatis. Ingen sås behövs men lite pressad citron på köttet friskar utan tvekan upp.
Läs mer