Färgstarka smaker till påskbordet
Krispigt, färgstarkt, fräscht och flirtigt. Påsken är här och givetvis laddar vi för fest. Här bjuds tre goda tilltugg som gör torsdagen än mer skär, fredagen än längre och lördagen till en fest. Varsågoda!
Krispigt, färgstarkt, fräscht och flirtigt. Påsken är här och givetvis laddar vi för fest. Här bjuds tre goda tilltugg som gör torsdagen än mer skär, fredagen än längre och lördagen till en fest. Varsågoda!
Det här är en sydfransk charmör, lika aptitretande som matvänlig. Ett solklart val till såväl ostron som grillade skaldjur penslade i örtolja, vitlök och citron. Finessrikt med koncentrerad frukt, inslag av honungsmelon och läskande mineraldriven syra.
I denna magnumbutelj möts vi av en elegant fruktig doft, finstämd ton av rostade nötter och brioche. Friska pigga bubblor som lyfter toner av citrus, gröna äpplen och mineral. Magnum borgar för hög kvalitet och goda lagringsmöjligheter.
På torsdag den 25 mars klockan 19:00 tar vi oss till de dimhöljda bergens Piemonte för ett möte mellan Andreas Grube och Andrea Farinetti från det fantastiska vinhuset Borgogno. Fyll glasen med goda viner, duka fram godsakerna och häng på!
Somrig doft av smultron inleder detta rosébubbel med stil och elegans. En hård kall mousse möter varm och skön frukt i form av mer smultron, hallon och blodapelsin med touch av gula kex. Fin längd och hög kvalitet.
Vi tar oss in i dimman, upp bland rullande kullar, milsvida utsikter, oemotståndlig gastronomi och viner att längta efter. Varsågoda – tre guldkorn från det förlovade landet vid bergets fot.
Aromatisk örtdriven doft med gul exotisk stenfrukt. Grön- och gulfruktig smak av päron och melon med honungstoner i ett örtig avslut med värmande vit persika, stänk av saltlakrits och mineralisk krutrök.