Aphros Loureiro 2020
Biodynamiskt odlat av en forna arkitekt. Lyhört, ödmjukt och kreativt. Vinet är blommigt och, balanserat med god fräschör. Till skaldjurspaella eller efter middagen som fräschör.
Mest läst just nu
1. | Perfekta påskviner från Sydafrika |
---|---|
2. | Påskmat med öppet sinne: Knarkägg och kidsens hatgodis |
3. | Vin till påskmaten |
Biodynamiskt odlat av en forna arkitekt. Lyhört, ödmjukt och kreativt. Vinet är blommigt och, balanserat med god fräschör. Till skaldjurspaella eller efter middagen som fräschör.
Granskogsfolkets och flanellskjortornas vin. Ut i skog och mark, grilla över öppen eld, ta med en flaska av det här, voila! Fylligt och mjukt med saftig karaktär, rökiga toner och mineral med utmärkt längd. Priset? It’s a bargain!
Swartlandgodis på hipsterdruvan cinsault kryddat med en dos syrah och grenache har gett en örtig doft med smak av peppriga röda bär i bjussig stil.
Veganmärkt torr Cava Seco. Krusbär, grön omogen melon, kiwi och söt frukt, men med torr munkänsla. Festlig och bred mousse och sötfruktig eftersmak. Till kallskuret med salta tillbehör.
Favvodruvan chenin blanc med chardonnay och cabernet franc förgyller denna guldbägare. Fyllig mousse, frisk med gula äpplen, bivax och avslutande grapefrukt. Aperitifernas aperitif!
Att längta tillbaka till svarta stränder och vita byar, där allt smakar vulkanrök, mineral och vit persika. Eller att öppna en flaska som vibrerar av rosor, körsbär och nyponbuske? Veckans tillfälliga lansering bjuder karaktär, ärlighet och glädje.
Ett sexpack som får oss att drömma om smältande snö, vårsol, pigga snödroppar och en sprakande grill. Här är sex ölnyheter, i ett med sin säsong.